Änge Raceway & RC Park

30 augusti 2006

Snabb uppdatering

Hej,

ikväll fick experimentet gjödning :-) och så här ser blev resultatet:

Ni som läser detta, kan kalendern och ser/förstår vad vi gjort tror säkert att vi antingen är dumma i huvudet eller inte kloka för fem öre...
...Jag kan då meddela att vi åtminstone inte är dumma i huvudet :-)

Vi vill dock gärna komma i kontakt med någon som kan hjälpa oss att få tag på lite av Vägverkets "överalltväxande" slentgräsfrön... Använd era kontakter och hjälp klubben med detta så kommer alla att vara er evigt tacksamma, jag lovar! Ring, PM:a, maila eller lägg in en kommentar genom att klicka på länken under postningen.

Jag tycker om kort så här kommer ett till. Det visar dels lite mera av banan men även nästa område som skall snyggas till på samma sätt som ovan. Fick ta bilden medan det fanns ljus kvar så nu är i princip hela detta området täckt med små jordhögar i väntan på att ÜPMP (ÜberPlanerarMeister Peter) skall komma och trixa till området med krattan :-)

Vill samtidigt passa på att påminna att det finns gott om plats på området för den som vill hjälpa till... I morgon är det en ny dag med nya möjligheter och vi kommer att vara på Änge från ungefär 19:00 och om vädret är med oss kommer någon av oss att få köra fröken megapadda i morgon kväll ;-) Vi ses på Änge!