Änge Raceway & RC Park

31 augusti 2006

Suverän insats i kväll!

Tack till alla som hjälpte till på Änge i kväll. Ni uppvisade enastående insats!!! Tror till och med att det blev rekord i antal människor som jobbade samtidigt vilket var suveränt.

Bilden nedan visar nästan hela arbetsgänget i full fart med olika arbetsuppgifter.

Vi fick gjort en hel massa massa :-) under kvällen, här nedan ser ni vart vi gjorde av den. Nu behövs kunnig hjälp för att ta hand om sista planeringen innan vi experimenterar lite mera. ÜPMP :-) hade inte tid med planering idag eftersom han istället gjorde en heroisk insats invändigt i baracken. Men det kommer flera dagar och förhoppningsvis är det planerat och snyggt inom en snar framtid.


Jag måste visa er en grej till. När man jobbar ideelt i Sveg's RC Klubb så ger man sig inte med det första. Som ni ser nedan så fick Fröken megapadda verkligen kört sig under kvällen. Yngve fick paddan att ta sig fram som ett skållat troll och när vi tilslut nådde i kapp honom och fick stängt av den så var hela maskinen i princip glödande het :-) Yngves insats med paddan gjorde att vi kom en hel del längre med paddningen än jag trodde var möjligt på en kväll. Tack Yngve!

Nu hotar dock vädermonstret med en riktigt tråkig helg så det kan bli stopp på aktiviteten... Men man skall adrig säga aldrig, vädret kan ingen kontrollera och vi har upplevt att dem som tror sig veta hur vädret skall bli har tagit fel förut! Vi hoppas i alla fall på bra väder och ytterligare framgångar under välkommen. Och glöm inte: ALLA ÄR VÄLKOMNA NER, Er hjälp behövs!

Till nästa gång, tjing tjong på er!