Änge Raceway & RC Park

06 september 2006

Väven på plats!

Jag skrev ju tidigare i dag att stugchefen var på gång. Och tror du inte på *censur* att han har gjort klart tapetseringen under eftermiddagen i dag! Klockan 16:00 var väggarna klara! Nu närmar vi oss med stormsteg att insidan är klar. Undrar om det kan bli en höstfest eller nåt annat roligt då, känns som att vi förtjänat det nu snart :-)

Själv har jag snickrat lite på sista två stödväggarna för platåhoppet på banan. Kunde inte göra sista kapningen med cirkelsågen då jag insåg att klockan nog var för mycket för att grannarna skulle tolerera larmet ;-) Men i morgon skall dem på plats på banan!!

Har tyvärr inga uppdaterade bilder på vävarbetet i dag, men jag måste ju visa er någonting och då skall ni få se en liten, men supereffektiv gubbe. Titta på de här två bilderna:



Inte undra på att det gick snabbt att lägga golvet, han har ju nästan inte tid att titta mot kamerat ens. Men det är klart, har han ärvt stugchef-farsans tempo så är det förstås inte konstigt. Bra jobbat Simon, du är den perfekta golvläggarn :-)

I morgon kväll skall vi se om det inte är möjligt att få upp några bilder på de "nya" snygga väggarna i klubbstugan. Tills då,

Tjingtjong