Änge Raceway & RC Park

16 september 2006

Doubles, doubles & doubles

Tjenixen!

Nu har snart en vecka till av projektet gått. I början av veckan såg platåhoppet så här:

Under veckan har Ola varit hit och trollat med traktorn så nu ser det så här ut istället:

Den skarpögde kan möjlligtvis skymta en Team Losi XX4 World's Edition. Den tillhör Joinas (ej felstavat, det är hans nick). Alla som känner Jonas (ej felstavat, det är hans riktiga namn :-)) vet varför hans bil kan skymtas just på den här bilden... Ok då för alla som läser detta och inte känner honom, han älskar att hoppa. Helst högt och långt. Ja eller aller helst högst och längst :-)

Sedan har vi pysslat lite med saker som inte syns så väl, vi har slagit ner mera banmarkeringar, fyllt i med jord och även experimenterat ytterligare med det gröna som kallas gräs.

Utöver det har vi gjort ett kanonjobb i dag. Vi fick klart att vi fick hämta en massa betongskrot i veckan och det har vi nu lagt ut där det ska vara innan vi täcker över det med massor. Vi har även fixat till några av hoppen lite. ett som vi är nästan klar med är det ena dubbelhoppet som ni ser här:
Det har vi även lagt massor över så det ska nog provas i morgon. ;-)
Vi måste även tacka Jan för att han kom å räddade oss! han kom i ett kritiskt skede i hoppens historia, Dvs han kom när vi skulle gräva för rören ,det blev så här:

Till allas lättnad så tog han över spakarna från Joinas som satt vid dom både före och efter det att jan va dit. Vi hann även få dit rören för dom andra dubbelhoppen det kan ni se här:

Så till nästa gång: Hoppa lugnt!