Änge Raceway & RC Park

03 oktober 2006

Packarbete

Hej,

Det har gått några dagar sedan senaste uppdatering nu, men det innebär inte att det inte hänt grejer på området. Det har däremot av olika anledningar inte hänt lika mycket som förut. Vädret har varit allt annat än roligt här ett tag. Dock har vattnet som kommit gjort riktigt gott åt banan som satt sig rätt så bra nu.

Sedan så har det gått en till helg utan att vi uppdaterat bloggen...
Anledningen: Nu när banan faktiskt var i körbart skick så kunde vi inte låta bli utan vi utövade faktiskt hobbyn :-) Tror ni det va kul att åka på banan? DET VA SKITSKOJ :-) :-)

Tyvärr var alla så upptagna med racing att inte en enda bild togs. Jag lovar dock att vi återkommer med actionbilder så det håller. Vi har även skrivit och lovat innan att vi skulle filma lite hopp o grejer så det återkommer vi också med!

Nu när en ny vecka är påbörjat är vi också i gång igen med arbete på området. Vi har i kväll påbörjat packning av dubbel-enkel kombinationen. Eller som vi kallar det, våldspaddning!!
Våldspaddning innebär att man tar ett styck padda, ett styck stropp och ett styck grävare. Sedan hänger man paddan i grävarn och lyfter upp, paddar ner, lyfter upp och paddar ner. Våldspadda är bra när massan är mjuk, precis när man lagt dit den. Våldspaddar gör man tills underlaget är så pass hårt att man kan köra upp med paddan.

Arbetet fortsätter i morgon kväll, vi ses på bloggen eller också kanske på Änge Raceway & RC-Park!!