Änge Raceway & RC Park

10 oktober 2006

Ytterligare en helg har passerat

Hej och hålla där :-)
Nu har ytterligare en helg passerat. Banbyggnationen går sakta framåt nu när vi istället kan leka... först av allt så vaknade vi lördag morgon med ett riktigt tråkigt höstväder. Vi skulle lyfta klubbstugan för att göra en grund till den så man ilade ner till Änge bara för att få se detta hämska syn:



Inte alls roligt, banan var fylld av vatten i princip överallt. Regnet gjorde också så att kranbilen som skulle lyfta stugan inte kom ner på området. Risken var för stor att den skulle fastna.

Jag ägnade istället lite tid åt att planera ut lite mera massa inuti en del av banan som det sedan skall växa gräs på. När detta väl var klart började jag luska ut hur vi skall göra den slutliga banmarkeringen, men regnet blev hela tiden tätare och til slut tvingades jag rymma in i bilen :-)

Det skulle visa sig dröja enda till sent på eftermiddagen innan regnet slutade forsa ner.
På tidiga kvällen var det uppehåll däremot så vi flyttade och lyfte upp det som skall bli körställningen. Eller det som kanske blir halva (det finns planer...) körställningen. När detta var klart gav vi oss för kvällen.

Vi var nog flera som trodde att det inte skulle bli något av att köra på söndag i och med att mängdar av ytvatten låg kvar lördag kväll...

Men sedan kom söndagen och tidigt på eftermiddagen såg banan så här ut, bilderna nedan är tagna från den nya körställningen:








Ser ni, banan hade torkat upp och den var riktigt bra att åka på, synd bara att grejena gick sönder för oss (läs: vi behöver köra många många flera träningsvarv :-)). Trots att det senaste veckorna har kommit en hel del nederbörd torkade alltså banan upp riktigt snabbt; perfekt!

Det var dock allt som hände under helgen. Men se upp, nästa postning blir en översikt över vad som kvarstår att göra innan vintern kommer.

Tills då,
simma lugnt och försök se till att det blir kanonväder kommande helg så att vi kan komma lite närmare målsattningen :-)

1 Comments:

  • tjena, det blir nog en kanon fin bana,det är så man längtar till våren så man kan komma och testa:)

    By Anonymous Anonym, at 20:08  

Skicka en kommentar

<< Home