Änge Raceway & RC Park

18 oktober 2006

Vi närmar oss!!

Hej,

Samtidigt som väderleksrapporterna börjar visa snösymboler över Sveg och Härjedalen närmar vi oss målsättningen inför vintern.
Kommande helg får all hobbyutrustning vila och vi planerar att göra en tvådagars arbetsinsats för att ytterligare ta några steg närmare delmålet.
Det som hänt sedan förra uppdatering av bloggen är att vi har påbörjat doseringen av 180-graders kurvan. Vi har även grävt fram masser för att göra en stoooor svepande doserat kurva efter långrakan.
Vi har också snart gjort klar en upphöjd pit lane. Nerfarten kvarstår att få dit samt lite snickerier runt om för att snygga till det hela :-)
Slutligen har vi kommit på vad vi skall använda för banmarkering på långrakan och ena sidan är redan klar. Praktikaliteter innebär att den andra sidan kommer att göras klar i samband med att vi gör klart det sista på pit lane.
Stugarbetet har legat lite i träda sista tiden men destomer har blivit gjort på banan.
Till helgen ska det däremot göras en insats även där och det som står på tur är tak, installation av kamin, lister, och lockpanel ska på plats.

Jag vill samtidigt passa på att önska alla välkommen till Änge kommande helg. Vi kommer att arbeta både lördag och söndag. Det kommer att finnas folk på området från ungefär 09:30 och framåt. Skulle vädret visa sig från fel sida, klä er bra, vi vill inte orsaka förkylningar o grejer :-)

Utöver att göra klart det jag redan har nämnt ovan hoppas vi att vi får ner ett lass snygga stenar som skall ligga i inre hörnet av hörnplatån så att vi kan göra klart det under helgen. Beroende på vad vi hinner få till nu under veckan så kanske vi till och med kan påbörja "väggning" av den andra dubbel/enkel kombinationen också.