Änge Raceway & RC Park

01 juli 2007

Änge Raceway i dag söndag

Tjing,

I dag jobbade vi också en del på Änge. Några snickrade vidare på klubbstugan; tätade det stora gapet uppe vid taket. Spik drogs ur en hel del material så att nu är det fritt fram att brädslå även de två sista väggarna på stugan.
Sedan spikades ytterligare på körställningen. Början till räcket framtill uppe på plattformen gjordes.

Nu behöver vi dock hämta mera material innan vi kan fortsätta på körställningen.
Sedan brände vi bort mera ogräs. Kommer ni i håg bilden från i går med en grön kurva full i ogräs och en som var fixat? Så här ser samma kurvor ut nu:


Under eftermiddagen var området folktomt i två timmar. Och tror ni på fan inte att under den tiden har en hojåkare kört in på området, in i banan och förstört en hel massa! Att spinna på våra nylagda mattor och spinna stora ränder i banunderlaget verkar vara jävligt roligt för någon kronidiot med crosshoj. Snygga rena bilder av däckmönstren är tagna, ett vittne till körningen fins och händelsen polisanmäls förmodligen i morgon.

För att få stopp på detta en gång för alla, och för att undvika dubbel-, trippel- och quadruppeljobb bör banan fysiskt spärras av det första vi gör framöver innan något annat. Det är det enda som tillsammans med skyltning kommer att hjälpa tror jag. Vi har tänkt att bygga ett staket av pall runt banan, men pallar trillar inte ner på området av sig själv så det fattas en hel massa pall för att kunna få staket hela vägen runt.
Jag ser ingen annan utväg än att vi får sätta upp ett staket från grunden. Med kilsågade 2tum4 pålar i backen, liggande bräder och ev. stagning snett ner och inåt som stöd för vind osv.

Som ni förstår fins det hur mycket som helst att göra på Änge framöver. Och det är fritt fram att åka ner och ta i ett tag!

Nu kommer uppdateraren att vara utomlands i jobbet hela kommande vecka. Men hör jag talas om att nån jobbat och eller ifall jag får några bilder tillskickade under veckan så kommer dessa så klart att laddas upp :-)